Skip links
ISO Standards 2023

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Suntem încântați să spunem că începând cu Mai 2023, suntem certificați ISO în nu una, nu două, ci trei standarde ale calității! Astfel, suntem certificați ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor), respectiv ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT).

Aceste certificări recunoscute la nivel internațional validează angajamentul nostru față de excelență, calitate, securitatea informațiilor și managementul serviciilor IT.

1. ISO 9001 – Sistem de management al calității

Cu certificarea ISO 9001, ne-am demonstrat devotamentul pentru menținerea unui sistem robust de management al calității. Această certificare înseamnă că IDS Consulting aderă la cele mai bune practici din industrie în furnizarea de produse și servicii, satisfacerea așteptărilor clienților și îmbunătățirea continuă a proceselor noastre.

2. ISO 27001 – Managementul securității informațiilor

Certificarea ISO 27001 subliniază angajamentul nostru puternic de a proteja informațiile sensibile și de a asigura securitatea informațiilor pe parcursul operațiunilor noastre. Prin obținerea acestei certificări, am implementat o abordare sistematică pentru gestionarea riscurilor de securitate a informațiilor, protejarea datelor confidențiale și menținerea confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor. Beneficiile certificării ISO 27001 includ protecția îmbunătățită a datelor, riscurile de securitate reduse, încrederea crescută a clienților și conformitatea cu cerințele legale și de reglementare.

3. ISO 20000-1 – Managementul serviciilor IT

Certificarea ISO 20000-1 confirmă aderarea noastră la cele mai bune practici în managementul serviciilor IT. Această certificare validează faptul că organizația noastră urmează o abordare sistematică și eficientă pentru gestionarea serviciilor IT, asigurarea calității serviciilor și îndeplinirea cerințelor clienților. Obținând certificarea ISO 20000-1, putem furniza servicii IT fiabile și eficiente, ce îmbunătățesc satisfacția clienților, eficientizăm procesele de furnizare a serviciilor și impulsionăm îmbunătățirea continuă a serviciilor.

4. Încrederea clienților noștri și avantajul competitiv

Certificările pe care le-am obținut ne întăresc angajamentul față de calitate, securitatea informațiilor și managementul serviciilor IT. Aceste standarde recunoscute la nivel internațional oferă clienților noștri încrederea că am implementat procese riguroase pentru a le satisface nevoile și a le proteja informațiile. Mai mult, aceste certificări ne diferențiază de concurenți, oferindu-ne un avantaj competitiv pe piață și deschizând uși către noi oportunități.

5. Cultura de îmbunătățire constantă

Unul dintre principiile fundamentale din spatele certificărilor ISO este concentrarea pe îmbunătățirea constantă. Prin aderarea la aceste standarde, îmbrățișăm o cultură de evaluare, analiză și îmbunătățire continuă a proceselor noastre. Acest lucru ne permite să identificăm zonele de îmbunătățire, să creștem eficiența operațională și să oferim în mod constant produse și servicii mai bune clienților noștri.

6. Recunoaștere și colaborare internațională

Certificările ISO sunt recunoscute si respectate la nivel global. Ele demonstrează angajamentul organizației noastre de a respecta standardele internaționale și cele mai bune practici. În plus, aceste certificări facilitează colaborarea și parteneriatele cu alte organizații care acordă prioritate lucrului cu parteneri certificați și conformi. Acesta deschide porțile către piețele internaționale și încurajează încrederea între părțile interesate globale.

În concluzie,

Obținerea certificărilor ISO 9001, ISO 27001 respectiv ISO 20000-1 marchează un succes pentru organizația noastră. Aceste certificări validează dedicarea noastră pentru excelență, calitate, securitatea informațiilor și managementul serviciilor IT. Ele întăresc încrederea clienților, ne oferă un avantaj competitiv și ne permit să impulsionăm îmbunătățirea continuă. Suntem mândri să prezentăm aceste certificări și ne angajăm să menținem standardele înalte pe care le reprezintă, în timp ce continuăm să furnizăm produse și servicii excepționale clienților noștri valoroși.

Află mai multe despre serviciile noastre și haideți să începem călătoria dvs. de date!

Sigla ISO 9001 ISO IEC 27001 ISO IEC 20000-1 Color Orizontal