Skip links

Despre IDS

Vă ajutăm

să fiți stăpâni pe datele dumneavoastră pentru a face cele mai bune decizii pentru afacerea voastră.

Valori

10+ ani de know-how

Dezvoltăm și oferim doar produse în Managementul Datelor unde ne remarcăm întotdeauna prin calitate, ingeniozitate și experiență de neegalat pentru clienți. Toate acestea funcționează în armonie și folosesc sisteme interne eficiente și rentabile pentru a asigura de fiecare dată rezultatele dorite pentru clienții noștri. Susținem parteneriatul, colaborarea și bucuria clienților noștri de a construi și de a câștiga credibilitate și reputație pe piețele în care intră.

Oferim cele mai bune servicii de consultanță în Enterprise Data Warehouse și Business Intelligence.

Expertiză

Am devenit o alegere populară în serviciile de BI și Data Warehouse datorită muncii și rezultatelor noastre.

Diversitate și angajament

Ne place să provocăm deciziile proaste și sărbătorim rezultatele pozitive.

Încredere

Suntem siguri că vom livra serviciile pe care clienții noștri se așteaptă și ne angajăm să câștigăm această încredere și să construim relații de lungă durată.

1 team
top-ids-background-1

Dezvoltare și implementare a Serviciilor de Guvernanță a Datelor

Echipele noastre dedicate și multidisciplinare reprezintă un angajament clar față de clienții noștri. Anii de experiență cu clienții pe analiză, management, modelare și QA ne-au făcut să prețuim cu adevărat dezvoltarea fiecărui membru al echipei, asigurându-ne că suntem dedicați, concentrați și pregătiți pentru a livra cu calitate.

Începe un proiect
10 Y +
EXPERIENȚĂ
50+
TEHNOLOGII
10+
PARTENERI
50
TEAM CERTIFICATES

Pregătiți de succes?

Conectăm oamenii potriviți cu tehnologia potrivită pentru a eficientiza deciziile companiei dvs. prin cele mai înalte servicii de consultanță și asistență în  Business Intelligence și Data Warehouse.

Hai să discutăm!