Povestea echipei

Povestea echipei

Suntem tineri, dar bogati in experienta profesionala, energici, cu un intreg bagaj de cunostinte si cu dorinta de a adauga valoare si eficienta in fiecare proiect in care ne implicam. Nu ne plac limitarile si de aceea gandim in afara lor. Ne adaptam conditiilor, dar facem tot ce putem astfel incat sa le imbunatatim mereu.

In ceea ce priveste pregatirea noastra profesionala, suntem o carte deschisa si va oferim toate detaliile aici. Suntem specializati in:

Avem o strategie foarte bine definita pentru a atinge succesul, atat al nostru cat si al dumneavoastra. Lucram in echipa, ne informam, ne dezvoltam, ramanem in pas cu timpurile, va ascultam inainte de a propune solutii si nu facem niciodata rabat de la calitate. Consultantii nostrii au o pregatire exceptionala pe ariile mentionate deja, o capacítate extraordinara de comunicare cu clientii si cunoasterea indeaproape mediului de afaceri din Romania. Participarea lor la proiecte majore in zona de BI si Datawarehouse i-a ajutat sa castige experienta in zona de telco si retail.  Acestea sunt, fara urma de indoiala, eleméntele care ne ajuta sa reusim impreuna si aceste atuuri le folosim si pentru succesul afacerii dumneavoastra.

Garantam ca specialistii nostrii vor livra servicii de calitate, respectarea termenelor si inaltimea standardelor cerute de dumneavoastra. Indraznim sa facem astfel de garantii bazandu-ne pe proiectele realizate de echipa Integration Data Systems in domeniile banking, telecomunicatii si distributie care reprezinta nu numai un succes incontestabil, dar demonstreaza si abilitatile si flexibilitatea echipei de a se adapta circumstantelor.

IIBA – Depunem toate eforturile si punem in joc toate armele pe care le avem la dispozitie pentru ca serviciile noastre sa fie ireprosabile si sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor nostrii. In acest sens, am devenit membrii Institutului International de Analiza de Business (IIBA), organizatie care lucreaza activ in a mentine cele mai inalte standarde globale pentru practicile si certificarile in domeniul analizei de business. Impreuna cu ei va oferim ce avem mai bun: colaborare, onestitate si integritate, inovatie, leadership eficient si nu in ultimul rand solutii relevante.