/
/
Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!
Afaceri
02.10.2023

Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!

Vezi cine este câștigătorul voucherului 100E care a rezolvat testul nostru de matematică la DevTalks Cluj!

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Anunțarea Câștigătorului unui Voucher de 100€!

Mulțumim că ați vizitat standul IDS la DevTalks Cluj! A fost un eveniment incredibil, iar participarea voastră l-a făcut cu atât mai special. Suntem încântați să anunțăm câștigătorul voucherului în valoare de 100€, și anume, olimpica în logică și matematică, Dariana P.! Felicitări, Dariana!

Priceperea Darianei a strălucit cu adevărat la standul nostru, având norocul să primească acest premiu. Voucherul de 100€ poate fi folosit la orice comerciant la alegerea ei. Acest premiu este bine meritat și este o oportunitate minunată pentru Dariana să se răsfețe.

Pentru a revendica premiul, Dariana, te rugăm să ne contactezi pe e-mail, și îți vom oferi toate detaliile pentru a intra în posesia voucherului.

Am ales câștigătorul via Random.org

Mulțumim echipei IDS

DevTalks Cluj a fost un eveniment plin de succes și camaraderie. Ne-a permis să interacționăm cu comunitatea IT vibrantă din Cluj și să ne reconectăm cu colegii din Cluj. Dorim să exprimăm recunoștința noastră față de toți cei care au contribuit la transformarea acestui eveniment într-un succes răsunător.

Mulțumim din suflet colegilor dedicați care și-au oferit cu generozitate timpul pentru a ajuta la diverse aspecte ale evenimentului, de la organizare și socializare cu participanții, la asigurarea bunei desfășurări a tuturor lucrurilor. Munca lor și dedicarea sunt cu adevărat apreciate.

De asemenea, ne exprimăm recunoștința față de colegii noștri din Cluj pentru sprijinul lor necondiționat pe parcursul evenimentului. Prezența și entuziasmul vostru au fost neprețuite pentru noi.

O mențiune specială merge către echipa noastră excepțională pentru eforturile lor în promovarea IDS printre participanți, și le felicităm pe Alexandra și Alina pentru prezentarea lor impecabilă.

Aceste câteva zile ne-au apropiat mai mult și cu siguranță au creat un capitol frumos în istoria IDS.

Ia-ți reducerea pentru o cafea savuroasă

De asemenea, dorim să exprimăm recunoștința noastră față de partenerii noștri, în special Sloane Coffee, care au oferit cu generozitate un cod de reducere pentru participanții la DevTalks. Puteți beneficia de o reducere de 15% la întreaga lor selecție de cafea, inclusiv noile produse Experimentals și Rarities, folosind codul “DEVTALKS15” pe www.sloanecoffee.ro. Această ofertă este valabilă până la 31 octombrie 2023.

Nu numai că puteți profita de această reducere fantastică, dar puteți savura și o cafea delicioasă de la Sloane Coffee. Este modul perfect de a vă reîncărca după un eveniment de succes!

Încă o dată, felicitări Darianei, și mulțumim tuturor partenerilor noștri, colegilor și participanților pentru transformarea DevTalks Cluj într-o experiență de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare mai multe evenimente palpitante și oportunități de a interacționa cu comunitatea tech vibrantă în viitor.

Cum a arătat DevTalks Cluj din ochii noștri

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Mai multe articole

data strategy

Construirea unei Strategii de Date — Alinierea cu Obiectivele de Business

Aflați care sunt pașii practici pentru ca strategia dvs. de date nu este doar un plan, ci un catalizator pentru succesul în afaceri.

Afaceri
Cloud Data Management

Gestionarea Datelor în Cloud: Beneficii, Riscuri și Practici Recomandate

Acest articol explorează Gestionarea Datelor în Cloud, detaliind principalele beneficii, riscurile potențiale și practicile recomandate esențiale.

Afaceri
Data Integration

Unificarea Surselor de Date Diverse într-un Sistem Unitar

În peisajul complex de business, integrarea datelor este o necesitate strategică. Astăzi vă vom ghida prin procesul integrării datelor.

Educație
Metadata

Dezvăluind Puterea Metadatelor în Managementul Eficient al Datelor

În acest articol, vom analiza rolul crucial al metadatelor în managementul eficient al datelor, iluminând cum IDS Consulting vă poate ajuta organizația spre un viitor orientat către

Afaceri
ISO 27701 Security Techniques

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Afaceri
google cloud partner no outline

Partenerii tăi Google Cloud!

Afaceri
Data Security and Privacy

Securitatea și Confidențialitatea Datelor: Cum să Protejăm Datele

Într-o perioadă în care datele susțin operațiunile unei afaceri, asigurarea unor măsuri solide de securitate și confidențialitate a datelor este esențială. În acest articol, vom analiza strategiile pe

Afaceri
Large Datasets Seturilor de date voluminoase

Managementul seturilor de date voluminoase

Acest articol explorează strategiile și cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a seturilor de date mari, în lumea managementului de date.

Afaceri
data quality

Importanța Calității Datelor și Cum să o Asigurăm

În acest articol, explorăm importanța calității datelor și oferim strategii practice pentru a o asigura în cadrul organizației voastre.

Educație
DevTalks Cluj Winner

Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!

Vezi cine este câștigătorul voucherului 100E care a rezolvat testul nostru de matematică la DevTalks Cluj!

Afaceri
DevTalks Cluj

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Afaceri
QA analyst

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Afaceri
Laptop with data coming out

Managementul datelor – secretul reușitei în business

Educație

Guvernanța Datelor: Politici și Proceduri pentru Luarea Deciziilor și Gestionarea Datelor

În lumea de azi, bazată pe date, organizațiile trebuie să prioritizeze guvernanta eficientă a datelor pentru a asigura integritatea datelor, conformitatea și luarea de decizii fiabile.

Afaceri

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Afaceri

Analiza în Business Intelligence

O selecție a celor mai bune tehnici de analiză pentru soluții de business intelligence, utile in maximizarea valoarii organizației voastre.

Educație

Data Science – o incursiune în lumea datelor

O prezentare a contexului Data Science - roluri, algoritmi, instrumente, pipelines și procese, toate rezumate într-o imagine de ansamblu.

Educație

Sursele și consumatorii unui sistem de BI

Aflați care pot fi surse și consumatori BI și care sunt principalele capabilități ale unei soluții de Data Warehouse pentru business-ul dumneavoastră.

Educație

Scrisoare de la echipa de Project Management

O dezbatere între Managerii de Proiect despre cele două metodologii, Waterfall și Agile - care este mai bună?

Educație

Provocările testării într-o lume în schimbare

Întrucât mediul de business se schimbă foarte rapid și e posibil să descoperim că ceea ce a fost crucial ieri ar putea să nu fie atât de important

Educație

Sistemul bancar românesc în noul trend al datelor

Sistemul bancar românesc a suferit o transformare digitală consistentă în ultimii ani, în special în urma crizei COVID-19 din 2020, ce a făcut băncile să se bazeze pe telemunca angajaților

Afaceri

Hai la DevCon 2022!

Anul acesta, ne puteți găsi la DevCon 2022, între 9 și 10 noiembrie 2022, la standul nostru virtual.

Afaceri

Afla care sunt planurile noastre pentru 2023

Fiecare sfarsit de an aduce rostul unei restrospective. Astfel, Gabriel Tataru, Managing Director al Integration Data Systems, ne-a ajutat sa ne potolim curiozitatea, povestindu-ne cum s-a incheiat anul

Afaceri

Cum să îți crești performanța și profitul: cum soluțiile de Data Warehousing ajută băncile în experiența clienților

În lumea actuală bazată pe date, băncile se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a oferi clienților servicii mai rapide, mai personalizate și

Afaceri

Maximizarea succesului în afaceri: Înțelegerea componentelor cheie ale Business Intelligence

Cum ajuta componentele Business Intelligence la luarea deciziilor informate și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Afaceri

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Afaceri

Ascensiunea sistemelor interne de analiză open source

Domeniul analizei este în continuă schimbare, necesitând viteză în reacție și o gândire concentrată pe construirea de faze pilot, testare de noi funcții și analiza compatibilității cu infrastructura

Afaceri

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code