/
Cum facem?

Cum facem?

Suntem o companie foarte eficientă, modernă și specializată în DOMENIUL DATELOR.

Oferim două lucruri: expertiză pură și experiență reală. În plus, avem un palmares dovedit cu clienți și proiecte majore în întreaga Europă.

Suntem mereu la înaintașul tehnologiilor în evoluție, uneori chiar implicați în primele etape.

Efectuăm o monitorizare constantă și ne adaptăm abordarea cu tehnologii și tehnici de ultimă generație, “adoptăm ceea ce este semnificativ și rezonabil și respingem restul”.

Principalii 5 piloni cheie de afaceri:

Acești cinci piloni formează fundamentul strategiei noastre de afaceri și ne permit să oferim clienților noștri soluții cuprinzătoare și valoroase, sprijinindu-i în obținerea succesului și a rezultatelor dorite.

Consultanță de specialitate

Oferim consultanță de înaltă calitate în domeniul nostru de expertiză, ajutând clienții să obțină soluții și rezultate optime în activitățile lor.


Oferim expertiză pentru a depăși orice obstacol și consiliem clienții noștri pentru probleme restante, soluții de proiecte sau decizii strategice. Aducem cele mai bune practici din lumea managementului datelor, astfel încât clienții noștri să se poată concentra pe implementarea celei mai bune strategii de date în organizația lor.

Creșterea personalului

Oferim personal suplimentar specializat pentru a sprijini și consolida echipele existente ale clienților noștri, contribuind la îmbunătățirea capacității operaționale și la managementul de succes al proiectelor. Consultanții noștri dedicați vă vor ajuta în călătoria dvs. de gestionare a datelor, astfel încât să rămâneți la curent cu implementările de zi cu zi – Vă sprijinim!

Proiecte cu preț fix

Livrăm proiecte de management al datelor pe un domeniu fix, oferind clienților noștri certitudine în ceea ce privește bugetul și termenele de livrare, asigurându-ne totodată că rezultatele sunt de cea mai înaltă calitate.

Centrul de competențe

Dezvoltăm și gestionăm centre de competențe specializate, reunind experți de top cu abilități și cunoștințe în domenii specifice. Aceste centre de competență le permit clienților noștri să beneficieze de expertiză concentrată și soluții inovatoare pentru provocările lor specifice de afaceri.

Traininguri

Programele noastre personalizate de formare ajută la îmbunătățirea competențelor echipei tale și asigură succesul și inovația.
Vă ajutăm să stăpâniți cele mai bune practici în toate aspectele legate de managementul datelor, oferind cursuri și traininguri adaptate nevoilor organizației dumneavoastră. Ne place să împărtășim know-how-ul nostru – vă pregătim echipa pentru a deveni experții în guvernarea datelor pe care ei aspiră să fie!

Contact

Ești în căutarea unei experiențe incitante?
Completează formularul și intră în contact cu noi!

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code