/
Cine suntem

Cine suntem

Am început în 2012 cu un grup de prieteni cu viziunea de a aduce un impact real în lumea datelor. Datorită unei creșteri de succes și constantă, acum suntem o rețea de peste 140 de specialiști, recunoscuți și testați în luptă în multe industrii.

Suntem o companie de consultanță IT cu pasiune pentru gestionarea datelor, depozitarea datelor, știința datelor, inteligența afacerii și multe altele.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipa noastră de consultanți IDS a crescut la peste 140 de colegi, gestionând astfel numeroase proiecte pentru actorii principali din sectorul bancar, de telecomunicații, IT și retail, operațiuni desfășurate în România și Europa.

Cu o echipă dedicată și un portofoliu de clienți de succes, ne propunem să oferim servicii inovatoare și consultanță de înaltă calitate. Avem expertiză în domenii precum analiza datelor, dezvoltarea de aplicații și soluții personalizate, implementarea depozitelor de date, sistemelor de raportare și multe altele. Suntem pasionați să transformăm datele în informații valoroase și ne place să facem acest lucru cu o echipă puternică.

Viziune

Viziunea noastră este de a împuternici organizațiile din întreaga lume cu informații bazate pe date, permițându-le să ia decizii de afaceri informate și încrezătoare.

Valori

Ne păstrăm întotdeauna convingerile și avem încredere în expertiza noastră. Credem în pasiune, responsabilitate, crearea de valoare pentru clienți, ne ajutăm reciproc și optimismul ne ghidează cu succes către obiectivele noastre.

Misiune

Să oferim întotdeauna servicii excepționale de date care să permită clienților noștri să transforme datele lor în idei practice.

Scop

Implicați cu in sufletul și mintea, tehnologia fiind centrul pasiunii noastre, căutăm întotdeauna să aducem un impact, să fim considerați cei mai valoroși parteneri.

DE CE NOI ȘI NU COMPANIILE CORPORATE

Suntem o companie foarte agilă, eficientă și modernă specializată în domeniul datelor.

Orientare spre afaceri

Satisfacția clientului

Întregul nostru model de afaceri și de operare are un singur obiectiv: satisfacția clienților, deoarece așa măsurăm succesul nostru. Nu credem că insistența asupra vânzărilor poate construi o relație de încredere pe termen lung – optăm întotdeauna pentru situații de câștig-câștig.

Profesionalism

Expertiză instantă

Specialiștii noștri sunt cu adevărat experți în domeniul datelor. În funcție de domeniul de interes (Data Warehouse, Analiză de date, Data Science, etc.), suntem capabili să atribuim oamenii potriviți cu abilitățile și experiența potrivite.

Valoare

Experiență reală

Niciun showcase sofisticat, doar valoare reală și experiență. Adevărata expertiză a specialiștilor devotați care și-au ales acest domeniu de date pe baza dorinței lor – noi și oamenii noștri investim pentru a fi în pas cu cele mai noi tehnologii și tendințe.

Costuri

Accesibile

Prețuri accesibile pentru experți de top și un angajament total pentru satisfacția clienților ca prioritate absolută nr. 1.

Noi valorificăm parteneriatele, colaborările și satisfacția clienților noștri pentru a construi și câștiga credibilitate și reputație în piețele în care ne desfășurăm activitatea. Oferim servicii de consultanță pentru depozitele de date și inteligența afacerii de cea mai înaltă clasă în industrie.

Contact

Ești în căutarea unei experiențe incitante?
Completează formularul și intră în contact cu noi!

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code