/
/
Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate
Afaceri
20.12.2023

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Încredere asigurată în gestionarea datelor

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, extensie a ISO/IEC 27001 respectiv ISO/IEC 27002 pentru Managementul Informației confidențiale. Această certificare prestigioasă reconfirmă angajamentul nostru de a asigura cele mai înalte standarde de confidențialitate și securitate a datelor pentru clienții noștri.

Cuvânt înainte

ISO (Organizația Internațională pentru Standardizare) și IEC (Comisia Electrotehnică Internațională) formează sistemul specializat de standardizare la nivel mondial. Organisme naționale membre ale ISO sau IEC participă la elaborarea standardelor internaționale prin intermediul comitetelor tehnice stabilite de organizația respectivă pentru a se ocupa de anumite domenii de activitate tehnică.

În acest an, am fost deja certificați în ISO 9001 Managementul calității, ISO/IEC 27001 Managementul securității informațiilor respectiv ISO/IEC 20000-1 Managementul serviciilor IT. Obținerea celei de-a patra certificări a fost o completare a standardelor noastre de calitate și un angajament față de clienții noștri. Citiți mai multe aici.

ISO Certification

ISO/IEC 27701 este un standard recunoscut internațional care abordează în mod specific gestionarea informațiilor referitoare la confidențialitate. Această certificare demonstrează dedicarea noastră pentru protejarea informațiilor sensibile și menținerea încrederii pe care ne-o acordă clienții noștri valoroși. ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate reprezintă o extensie a ISO/IEC 27001 respectiv ISO/IEC 27002 pentru Managementul Informației confidențiale.

Puncte cheie:

  1. Certificare ISO/IEC 27701: Angajamentul nostru pentru excelență este acum recunoscut oficial prin certificarea ISO/IEC 27701, evidențiind respectarea noastră a celor mai bune practici în gestionarea informațiilor privind confidențialitatea.
  2. Credibilitate Îmbunătățită: Această certificare subliniază devotamentul nostru față de confidențialitatea datelor, inspirând încredere în clienții și partenerii noștri că informațiile lor sunt tratate cu cea mai mare grijă și securitate.
  3. Sistem de Gestionare a Informațiilor privind Confidențialitatea (PIMS): Aflați cum implementarea noastră a unui PIMS solid se aliniază cu cerințele ISO/IEC 27701, asigurând confidențialitatea și securitatea informațiilor personale.

4. Beneficii pentru Clienți: Explorați modul în care această certificare se traduce în beneficii tangibile pentru clienții noștri, inclusiv protecție îmbunătățită a datelor, reducerea riscurilor și conformitate consolidată cu reglementările globale privind confidențialitatea.

5. Îmbunătățire Continuă: Înțelegeți angajamentul nostru față de îmbunătățirea continuă, reflectat în eforturile noastre de obținere a certificărilor care ridică standardele noastre și contribuie la domeniul în continuă evoluție al gestionării datelor.

De ce ne-am dorit Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

La IDS Consulting, recunoaștem importanța covârșitoare a securității și confidențialității datelor. Obținerea certificării ISO/IEC 27701 este o dovadă a angajamentului nostru neclintit de a oferi servicii sigure și de încredere. Alăturați-vă nouă în celebrarea acestui moment de referință, pe măsură ce continuăm să stabilim noi standarde în domeniul gestionării datelor.

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Mai multe articole

data strategy

Construirea unei Strategii de Date — Alinierea cu Obiectivele de Business

Aflați care sunt pașii practici pentru ca strategia dvs. de date nu este doar un plan, ci un catalizator pentru succesul în afaceri.

Afaceri
Cloud Data Management

Gestionarea Datelor în Cloud: Beneficii, Riscuri și Practici Recomandate

Acest articol explorează Gestionarea Datelor în Cloud, detaliind principalele beneficii, riscurile potențiale și practicile recomandate esențiale.

Afaceri
Data Integration

Unificarea Surselor de Date Diverse într-un Sistem Unitar

În peisajul complex de business, integrarea datelor este o necesitate strategică. Astăzi vă vom ghida prin procesul integrării datelor.

Educație
Metadata

Dezvăluind Puterea Metadatelor în Managementul Eficient al Datelor

În acest articol, vom analiza rolul crucial al metadatelor în managementul eficient al datelor, iluminând cum IDS Consulting vă poate ajuta organizația spre un viitor orientat către

Afaceri
ISO 27701 Security Techniques

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Afaceri
google cloud partner no outline

Partenerii tăi Google Cloud!

Afaceri
Data Security and Privacy

Securitatea și Confidențialitatea Datelor: Cum să Protejăm Datele

Într-o perioadă în care datele susțin operațiunile unei afaceri, asigurarea unor măsuri solide de securitate și confidențialitate a datelor este esențială. În acest articol, vom analiza strategiile pe

Afaceri
Large Datasets Seturilor de date voluminoase

Managementul seturilor de date voluminoase

Acest articol explorează strategiile și cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a seturilor de date mari, în lumea managementului de date.

Afaceri
data quality

Importanța Calității Datelor și Cum să o Asigurăm

În acest articol, explorăm importanța calității datelor și oferim strategii practice pentru a o asigura în cadrul organizației voastre.

Educație
DevTalks Cluj Winner

Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!

Vezi cine este câștigătorul voucherului 100E care a rezolvat testul nostru de matematică la DevTalks Cluj!

Afaceri
DevTalks Cluj

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Afaceri
QA analyst

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Afaceri
Laptop with data coming out

Managementul datelor – secretul reușitei în business

Educație

Guvernanța Datelor: Politici și Proceduri pentru Luarea Deciziilor și Gestionarea Datelor

În lumea de azi, bazată pe date, organizațiile trebuie să prioritizeze guvernanta eficientă a datelor pentru a asigura integritatea datelor, conformitatea și luarea de decizii fiabile.

Afaceri

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Afaceri

Analiza în Business Intelligence

O selecție a celor mai bune tehnici de analiză pentru soluții de business intelligence, utile in maximizarea valoarii organizației voastre.

Educație

Data Science – o incursiune în lumea datelor

O prezentare a contexului Data Science - roluri, algoritmi, instrumente, pipelines și procese, toate rezumate într-o imagine de ansamblu.

Educație

Sursele și consumatorii unui sistem de BI

Aflați care pot fi surse și consumatori BI și care sunt principalele capabilități ale unei soluții de Data Warehouse pentru business-ul dumneavoastră.

Educație

Scrisoare de la echipa de Project Management

O dezbatere între Managerii de Proiect despre cele două metodologii, Waterfall și Agile - care este mai bună?

Educație

Provocările testării într-o lume în schimbare

Întrucât mediul de business se schimbă foarte rapid și e posibil să descoperim că ceea ce a fost crucial ieri ar putea să nu fie atât de important

Educație

Sistemul bancar românesc în noul trend al datelor

Sistemul bancar românesc a suferit o transformare digitală consistentă în ultimii ani, în special în urma crizei COVID-19 din 2020, ce a făcut băncile să se bazeze pe telemunca angajaților

Afaceri

Hai la DevCon 2022!

Anul acesta, ne puteți găsi la DevCon 2022, între 9 și 10 noiembrie 2022, la standul nostru virtual.

Afaceri

Afla care sunt planurile noastre pentru 2023

Fiecare sfarsit de an aduce rostul unei restrospective. Astfel, Gabriel Tataru, Managing Director al Integration Data Systems, ne-a ajutat sa ne potolim curiozitatea, povestindu-ne cum s-a incheiat anul

Afaceri

Cum să îți crești performanța și profitul: cum soluțiile de Data Warehousing ajută băncile în experiența clienților

În lumea actuală bazată pe date, băncile se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a oferi clienților servicii mai rapide, mai personalizate și

Afaceri

Maximizarea succesului în afaceri: Înțelegerea componentelor cheie ale Business Intelligence

Cum ajuta componentele Business Intelligence la luarea deciziilor informate și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Afaceri

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Afaceri

Ascensiunea sistemelor interne de analiză open source

Domeniul analizei este în continuă schimbare, necesitând viteză în reacție și o gândire concentrată pe construirea de faze pilot, testare de noi funcții și analiza compatibilității cu infrastructura

Afaceri

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code