/
/
Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO
Afaceri
14.06.2023

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Suntem încântați să spunem că începând cu Mai 2023, suntem certificați ISO în nu una, nu două, ci trei standarde ale calității! Astfel, suntem certificați ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor), respectiv ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT).

Aceste certificări recunoscute la nivel internațional validează angajamentul nostru față de excelență, calitate, securitatea informațiilor și managementul serviciilor IT.

1. ISO 9001 – Sistem de management al calității

Cu certificarea ISO 9001, ne-am demonstrat devotamentul pentru menținerea unui sistem robust de management al calității. Această certificare înseamnă că IDS Consulting aderă la cele mai bune practici din industrie în furnizarea de produse și servicii, satisfacerea așteptărilor clienților și îmbunătățirea continuă a proceselor noastre.

2. ISO 27001 – Managementul securității informațiilor

Certificarea ISO 27001 subliniază angajamentul nostru puternic de a proteja informațiile sensibile și de a asigura securitatea informațiilor pe parcursul operațiunilor noastre. Prin obținerea acestei certificări, am implementat o abordare sistematică pentru gestionarea riscurilor de securitate a informațiilor, protejarea datelor confidențiale și menținerea confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor. Beneficiile certificării ISO 27001 includ protecția îmbunătățită a datelor, riscurile de securitate reduse, încrederea crescută a clienților și conformitatea cu cerințele legale și de reglementare.

3. ISO 20000-1 – Managementul serviciilor IT

Certificarea ISO 20000-1 confirmă aderarea noastră la cele mai bune practici în managementul serviciilor IT. Această certificare validează faptul că organizația noastră urmează o abordare sistematică și eficientă pentru gestionarea serviciilor IT, asigurarea calității serviciilor și îndeplinirea cerințelor clienților. Obținând certificarea ISO 20000-1, putem furniza servicii IT fiabile și eficiente, ce îmbunătățesc satisfacția clienților, eficientizăm procesele de furnizare a serviciilor și impulsionăm îmbunătățirea continuă a serviciilor.

4. Încrederea clienților noștri și avantajul competitiv

Certificările pe care le-am obținut ne întăresc angajamentul față de calitate, securitatea informațiilor și managementul serviciilor IT. Aceste standarde recunoscute la nivel internațional oferă clienților noștri încrederea că am implementat procese riguroase pentru a le satisface nevoile și a le proteja informațiile. Mai mult, aceste certificări ne diferențiază de concurenți, oferindu-ne un avantaj competitiv pe piață și deschizând uși către noi oportunități.

5. Cultura de îmbunătățire constantă

Unul dintre principiile fundamentale din spatele certificărilor ISO este concentrarea pe îmbunătățirea constantă. Prin aderarea la aceste standarde, îmbrățișăm o cultură de evaluare, analiză și îmbunătățire continuă a proceselor noastre. Acest lucru ne permite să identificăm zonele de îmbunătățire, să creștem eficiența operațională și să oferim în mod constant produse și servicii mai bune clienților noștri.

6. Recunoaștere și colaborare internațională

Certificările ISO sunt recunoscute si respectate la nivel global. Ele demonstrează angajamentul organizației noastre de a respecta standardele internaționale și cele mai bune practici. În plus, aceste certificări facilitează colaborarea și parteneriatele cu alte organizații care acordă prioritate lucrului cu parteneri certificați și conformi. Acesta deschide porțile către piețele internaționale și încurajează încrederea între părțile interesate globale.

În concluzie,

Obținerea certificărilor ISO 9001, ISO 27001 respectiv ISO 20000-1 marchează un succes pentru organizația noastră. Aceste certificări validează dedicarea noastră pentru excelență, calitate, securitatea informațiilor și managementul serviciilor IT. Ele întăresc încrederea clienților, ne oferă un avantaj competitiv și ne permit să impulsionăm îmbunătățirea continuă. Suntem mândri să prezentăm aceste certificări și ne angajăm să menținem standardele înalte pe care le reprezintă, în timp ce continuăm să furnizăm produse și servicii excepționale clienților noștri valoroși.

Află mai multe despre serviciile noastre și haideți să începem călătoria dvs. de date!

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Mai multe articole

data strategy

Construirea unei Strategii de Date — Alinierea cu Obiectivele de Business

Aflați care sunt pașii practici pentru ca strategia dvs. de date nu este doar un plan, ci un catalizator pentru succesul în afaceri.

Afaceri
Cloud Data Management

Gestionarea Datelor în Cloud: Beneficii, Riscuri și Practici Recomandate

Acest articol explorează Gestionarea Datelor în Cloud, detaliind principalele beneficii, riscurile potențiale și practicile recomandate esențiale.

Afaceri
Data Integration

Unificarea Surselor de Date Diverse într-un Sistem Unitar

În peisajul complex de business, integrarea datelor este o necesitate strategică. Astăzi vă vom ghida prin procesul integrării datelor.

Educație
Metadata

Dezvăluind Puterea Metadatelor în Managementul Eficient al Datelor

În acest articol, vom analiza rolul crucial al metadatelor în managementul eficient al datelor, iluminând cum IDS Consulting vă poate ajuta organizația spre un viitor orientat către

Afaceri
ISO 27701 Security Techniques

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Afaceri
google cloud partner no outline

Partenerii tăi Google Cloud!

Afaceri
Data Security and Privacy

Securitatea și Confidențialitatea Datelor: Cum să Protejăm Datele

Într-o perioadă în care datele susțin operațiunile unei afaceri, asigurarea unor măsuri solide de securitate și confidențialitate a datelor este esențială. În acest articol, vom analiza strategiile pe

Afaceri
Large Datasets Seturilor de date voluminoase

Managementul seturilor de date voluminoase

Acest articol explorează strategiile și cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a seturilor de date mari, în lumea managementului de date.

Afaceri
data quality

Importanța Calității Datelor și Cum să o Asigurăm

În acest articol, explorăm importanța calității datelor și oferim strategii practice pentru a o asigura în cadrul organizației voastre.

Educație
DevTalks Cluj Winner

Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!

Vezi cine este câștigătorul voucherului 100E care a rezolvat testul nostru de matematică la DevTalks Cluj!

Afaceri
DevTalks Cluj

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Afaceri
QA analyst

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Afaceri
Laptop with data coming out

Managementul datelor – secretul reușitei în business

Educație

Guvernanța Datelor: Politici și Proceduri pentru Luarea Deciziilor și Gestionarea Datelor

În lumea de azi, bazată pe date, organizațiile trebuie să prioritizeze guvernanta eficientă a datelor pentru a asigura integritatea datelor, conformitatea și luarea de decizii fiabile.

Afaceri

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Afaceri

Analiza în Business Intelligence

O selecție a celor mai bune tehnici de analiză pentru soluții de business intelligence, utile in maximizarea valoarii organizației voastre.

Educație

Data Science – o incursiune în lumea datelor

O prezentare a contexului Data Science - roluri, algoritmi, instrumente, pipelines și procese, toate rezumate într-o imagine de ansamblu.

Educație

Sursele și consumatorii unui sistem de BI

Aflați care pot fi surse și consumatori BI și care sunt principalele capabilități ale unei soluții de Data Warehouse pentru business-ul dumneavoastră.

Educație

Scrisoare de la echipa de Project Management

O dezbatere între Managerii de Proiect despre cele două metodologii, Waterfall și Agile - care este mai bună?

Educație

Provocările testării într-o lume în schimbare

Întrucât mediul de business se schimbă foarte rapid și e posibil să descoperim că ceea ce a fost crucial ieri ar putea să nu fie atât de important

Educație

Sistemul bancar românesc în noul trend al datelor

Sistemul bancar românesc a suferit o transformare digitală consistentă în ultimii ani, în special în urma crizei COVID-19 din 2020, ce a făcut băncile să se bazeze pe telemunca angajaților

Afaceri

Hai la DevCon 2022!

Anul acesta, ne puteți găsi la DevCon 2022, între 9 și 10 noiembrie 2022, la standul nostru virtual.

Afaceri

Afla care sunt planurile noastre pentru 2023

Fiecare sfarsit de an aduce rostul unei restrospective. Astfel, Gabriel Tataru, Managing Director al Integration Data Systems, ne-a ajutat sa ne potolim curiozitatea, povestindu-ne cum s-a incheiat anul

Afaceri

Cum să îți crești performanța și profitul: cum soluțiile de Data Warehousing ajută băncile în experiența clienților

În lumea actuală bazată pe date, băncile se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a oferi clienților servicii mai rapide, mai personalizate și

Afaceri

Maximizarea succesului în afaceri: Înțelegerea componentelor cheie ale Business Intelligence

Cum ajuta componentele Business Intelligence la luarea deciziilor informate și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Afaceri

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Afaceri

Ascensiunea sistemelor interne de analiză open source

Domeniul analizei este în continuă schimbare, necesitând viteză în reacție și o gândire concentrată pe construirea de faze pilot, testare de noi funcții și analiza compatibilității cu infrastructura

Afaceri

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code