/
/
Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst
Afaceri
12.09.2023

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Faceți cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst. Pe lângă abilitățile sale tehnice, el este sursa noastră de bună dispoziție ori de câte ori ne întâlnim. El știe când o glumă poate lumina starea de spirit și când o implementare este gata să fie pusă în producție. 🪲

Î: Cum ai descrie funcția pe care o ocupi și principalele tale responsabilități?

Mi-am început actualul rol în mai 2021 ca tester DWH. Cu o experiență de peste cinci ani ca dezvoltator DWH, am avut ocazia să-mi dovedesc experiența și cunoștințele mele generale în domeniul DWH. În prezent, poziția mea de QA Analyst (Analist QA) este un soi de mix. Acum sunt responsabil de procesele de integrare, ceea ce implică abilități ceva mai tehnice. În primul rând, mă ocup pentru menținerea la zi a mediilor de testare cu date reale sincronizate din producție și cu cele mai recente versiuni dezvoltate și livrate de echipa de dezvoltare.

Î: Ce te-a atras în acest domeniu de activitate?

Fac parte din zona de DWH (data warehousing) încă din 2014. Pe atunci, sincer, nu aveam prea multe informații despre această zonă și nu aveam idee la ce să mă aștept în continuare. De atunci, nu am încetat niciodată să învăț. Există o cantitate imensă de instrumente, metodologii, practici care trebuie absorbite. Am avut șansa de a lucra în echipe mari pentru companii precum Unicredit, Societe Generale sau Erste Bank și asta a venit cu șansa de a avea colegi de echipă foarte experimentați sau, pe de altă parte, colegi tineri. Oricare ar fi cazul, am fost mereu dispus să învăț de la ambele categorii și mereu gata să-mi ofer cunoștințele noilor colegi. Un mediu de lucru dinamic, este întotdeauna atractiv și distractiv.

Î: Care sunt cele mai plăcute aspecte ale echipei IDS?

Fac parte din echipa IDS din 2018, când m-am alăturat unui proiect ca tester DWH (QA Analyst). Această experiență a venit pentru mine cu multe provocări. Lucrul de doi ani într-un mediu multicultural a fost acel gen de experiență care lipsea din portofoliul meu profesional și s-a dovedit a fi una foarte semnificativă. Simt continuu sprijinul IDS în orice dificultăți cu care mă confrunt în viața mea profesională. IDS a făcut o treabă grozavă în menținerea consultanților săi uniți, reunindu-i atât de des și într-un mod atât de distractiv (team-building, evenimente și așa mai departe). Am avut ocazia să văd această echipă crescând și am cunoscut majoritatea consultanților IDS. Cred că nu este prea mult dacă spun că fac parte dintr-o familie mare și unită.

Î: Recomandă-ne o idee despre cum să petrecem un weekend perfect 👌🏼

Cei mai mulți dintre noi ne cunoaștem de mulți ani sau lucram împreună în timpul joburilor noastre anterioare. Am împărtășit împreună atât de multe povești și glume și atât de multe altele urmează a fi spuse. Cred că nu există un mediu special care să fie pregătit pentru un grup de prieteni. Cu toate acestea, IDS a făcut o treabă atât de bună în evenimentele trecute…

Sper că v-a plăcut acest Q&A și v-a dat puțină lumină în ceea ce facem noi și echipa noastră în munca lor zilnică.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, doar răsfoiește-ne rolurile și alătură-te echipei noastre.

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Mai multe articole

data strategy

Construirea unei Strategii de Date — Alinierea cu Obiectivele de Business

Aflați care sunt pașii practici pentru ca strategia dvs. de date nu este doar un plan, ci un catalizator pentru succesul în afaceri.

Afaceri
Cloud Data Management

Gestionarea Datelor în Cloud: Beneficii, Riscuri și Practici Recomandate

Acest articol explorează Gestionarea Datelor în Cloud, detaliind principalele beneficii, riscurile potențiale și practicile recomandate esențiale.

Afaceri
Data Integration

Unificarea Surselor de Date Diverse într-un Sistem Unitar

În peisajul complex de business, integrarea datelor este o necesitate strategică. Astăzi vă vom ghida prin procesul integrării datelor.

Educație
Metadata

Dezvăluind Puterea Metadatelor în Managementul Eficient al Datelor

În acest articol, vom analiza rolul crucial al metadatelor în managementul eficient al datelor, iluminând cum IDS Consulting vă poate ajuta organizația spre un viitor orientat către

Afaceri
ISO 27701 Security Techniques

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Afaceri
google cloud partner no outline

Partenerii tăi Google Cloud!

Afaceri
Data Security and Privacy

Securitatea și Confidențialitatea Datelor: Cum să Protejăm Datele

Într-o perioadă în care datele susțin operațiunile unei afaceri, asigurarea unor măsuri solide de securitate și confidențialitate a datelor este esențială. În acest articol, vom analiza strategiile pe

Afaceri
Large Datasets Seturilor de date voluminoase

Managementul seturilor de date voluminoase

Acest articol explorează strategiile și cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a seturilor de date mari, în lumea managementului de date.

Afaceri
data quality

Importanța Calității Datelor și Cum să o Asigurăm

În acest articol, explorăm importanța calității datelor și oferim strategii practice pentru a o asigura în cadrul organizației voastre.

Educație
DevTalks Cluj Winner

Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!

Vezi cine este câștigătorul voucherului 100E care a rezolvat testul nostru de matematică la DevTalks Cluj!

Afaceri
DevTalks Cluj

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Afaceri
QA analyst

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Afaceri
Laptop with data coming out

Managementul datelor – secretul reușitei în business

Educație

Guvernanța Datelor: Politici și Proceduri pentru Luarea Deciziilor și Gestionarea Datelor

În lumea de azi, bazată pe date, organizațiile trebuie să prioritizeze guvernanta eficientă a datelor pentru a asigura integritatea datelor, conformitatea și luarea de decizii fiabile.

Afaceri

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Afaceri

Analiza în Business Intelligence

O selecție a celor mai bune tehnici de analiză pentru soluții de business intelligence, utile in maximizarea valoarii organizației voastre.

Educație

Data Science – o incursiune în lumea datelor

O prezentare a contexului Data Science - roluri, algoritmi, instrumente, pipelines și procese, toate rezumate într-o imagine de ansamblu.

Educație

Sursele și consumatorii unui sistem de BI

Aflați care pot fi surse și consumatori BI și care sunt principalele capabilități ale unei soluții de Data Warehouse pentru business-ul dumneavoastră.

Educație

Scrisoare de la echipa de Project Management

O dezbatere între Managerii de Proiect despre cele două metodologii, Waterfall și Agile - care este mai bună?

Educație

Provocările testării într-o lume în schimbare

Întrucât mediul de business se schimbă foarte rapid și e posibil să descoperim că ceea ce a fost crucial ieri ar putea să nu fie atât de important

Educație

Sistemul bancar românesc în noul trend al datelor

Sistemul bancar românesc a suferit o transformare digitală consistentă în ultimii ani, în special în urma crizei COVID-19 din 2020, ce a făcut băncile să se bazeze pe telemunca angajaților

Afaceri

Hai la DevCon 2022!

Anul acesta, ne puteți găsi la DevCon 2022, între 9 și 10 noiembrie 2022, la standul nostru virtual.

Afaceri

Afla care sunt planurile noastre pentru 2023

Fiecare sfarsit de an aduce rostul unei restrospective. Astfel, Gabriel Tataru, Managing Director al Integration Data Systems, ne-a ajutat sa ne potolim curiozitatea, povestindu-ne cum s-a incheiat anul

Afaceri

Cum să îți crești performanța și profitul: cum soluțiile de Data Warehousing ajută băncile în experiența clienților

În lumea actuală bazată pe date, băncile se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a oferi clienților servicii mai rapide, mai personalizate și

Afaceri

Maximizarea succesului în afaceri: Înțelegerea componentelor cheie ale Business Intelligence

Cum ajuta componentele Business Intelligence la luarea deciziilor informate și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Afaceri

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Afaceri

Ascensiunea sistemelor interne de analiză open source

Domeniul analizei este în continuă schimbare, necesitând viteză în reacție și o gândire concentrată pe construirea de faze pilot, testare de noi funcții și analiza compatibilității cu infrastructura

Afaceri

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code