/
/
Partenerii tăi Google Cloud!
Afaceri
15.12.2023

Partenerii tăi Google Cloud!

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

IDS Consulting devine partener Google Cloud pentru a accelera adoptarea cloud-ului în Europa

IDS Consulting, un lider în consultanță IT și servicii de Data Warehousing, a devenit partener Google Cloud, o platformă globală de cloud computing, cu scopul de a-și ajuta clienții săi din Europa să-și accelereze rata de adoptare a cloud-ului.

Experiență cloud consolidată

În calitate de partener Google Cloud, IDS Consulting va valorifica expertiza sa tehnică în Data Warehousing și Business Intelligence și experiența extinsă în cloud computing pentru a ajuta organizațiile de toate dimensiunile să navigheze prin complexitățile cloud-ului și să-și deblocheze potențialul maxim. Această asociere va permite IDS Consulting să ofere o gamă completă de servicii cloud, inclusiv:

google cloud partner
  • Migrare la cloud și optimizare a infrastructurii: IDS Consulting va ajuta organizațiile să-și migreze sarcinile de lucru la Google Cloud și să-și optimizeze infrastructura cloud pentru a obține o eficiență maximă și economii de costuri.
  • Dezvoltare și implementare de aplicații Google Cloud: IDS Consulting va asista organizațiile în dezvoltarea și implementarea de aplicații pe Google Cloud, valorificând expertiza sa în metodologiile DevOps și tehnologiile native cloud.
  • Securitate și conformitate Google Cloud: IDS Consulting va ajuta organizațiile să-și securizeze mediile cloud și să respecte reglementările privind confidențialitatea datelor, asigurându-se că datele lor sensibile sunt protejate în orice moment.

O mișcare strategică, dar necesară

Prin această asociere, IDS Consulting va extinde acoperirea geografică și va îmbunătăți capacitatea sa de a sprijini organizațiile din Europa. Asocierea va oferi, de asemenea, acces la cele mai recente tehnologii, resurse de formare și servicii de asistență Google Cloud, permițându-ne să oferim clienților noștri cele mai avansate soluții cloud.

cloud

Valoare sporită pentru clienți

Colaborarea dintre IDS Consulting și Google Cloud va oferi beneficii semnificative organizațiilor din Europa, inclusiv:

  • Adopție cloud accelerată: Organizațiile vor beneficia de expertiza și experiența IDS Consulting în cloud computing pentru a-și migra rapid și eficient sarcinile de lucru la cloud.
  • Costuri reduse: IDS Consulting va ajuta organizațiile să-și optimizeze infrastructura și aplicațiile cloud pentru a obține economii de costuri semnificative.
  • Securitate și conformitate îmbunătățite: IDS Consulting va implementa măsuri de securitate robuste și va asigura respectarea reglementărilor privind confidențialitatea datelor pentru a proteja datele sensibile ale organizațiilor.
  • Inovație îmbunătățită: Organizațiile vor avea acces la tehnologiile și expertiza de ultimă oră Google Cloud pentru a genera inovații și a accelera călătoriile lor de transformare digitală.
Data warehouse

Adoptarea cloud-ului pentru creștere

Cloud-ul a devenit un factor esențial pentru organizațiile care doresc să se îmbarce în transformarea digitală, să optimizeze operațiunile și să-și îmbunătățească catalogul de servicii/produse. Această asociere dintre IDS Consulting și Google Cloud va oferi organizațiilor expertiza și sprijinul de care au nevoie pentru a valorifica eficient puterea cloud-ului pentru a genera creștere și succes în afaceri.

Despre Google Cloud

Google Cloud este o platformă globală de cloud computing care permite organizațiilor să construiască, să implementeze și să gestioneze aplicații și infrastructură pe tehnologia de ultimă oră Google. Cu soluțiile sale inovatoare cloud, Google Cloud ajută organizațiile de toate dimensiunile să inoveze, să se scalde și să-și crească afacerile.

Împreună, IDS Consulting și Google Cloud vor capacita organizațiile din Europa să valorifice puterea cloud-ului și să-și atingă potențialul maxim.

Dacă dorești să aflii mai multe detalii, contactează-ne acum.

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Mai multe articole

data strategy

Construirea unei Strategii de Date — Alinierea cu Obiectivele de Business

Aflați care sunt pașii practici pentru ca strategia dvs. de date nu este doar un plan, ci un catalizator pentru succesul în afaceri.

Afaceri
Cloud Data Management

Gestionarea Datelor în Cloud: Beneficii, Riscuri și Practici Recomandate

Acest articol explorează Gestionarea Datelor în Cloud, detaliind principalele beneficii, riscurile potențiale și practicile recomandate esențiale.

Afaceri
Data Integration

Unificarea Surselor de Date Diverse într-un Sistem Unitar

În peisajul complex de business, integrarea datelor este o necesitate strategică. Astăzi vă vom ghida prin procesul integrării datelor.

Educație
Metadata

Dezvăluind Puterea Metadatelor în Managementul Eficient al Datelor

În acest articol, vom analiza rolul crucial al metadatelor în managementul eficient al datelor, iluminând cum IDS Consulting vă poate ajuta organizația spre un viitor orientat către

Afaceri
ISO 27701 Security Techniques

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Afaceri
google cloud partner no outline

Partenerii tăi Google Cloud!

Afaceri
Data Security and Privacy

Securitatea și Confidențialitatea Datelor: Cum să Protejăm Datele

Într-o perioadă în care datele susțin operațiunile unei afaceri, asigurarea unor măsuri solide de securitate și confidențialitate a datelor este esențială. În acest articol, vom analiza strategiile pe

Afaceri
Large Datasets Seturilor de date voluminoase

Managementul seturilor de date voluminoase

Acest articol explorează strategiile și cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a seturilor de date mari, în lumea managementului de date.

Afaceri
data quality

Importanța Calității Datelor și Cum să o Asigurăm

În acest articol, explorăm importanța calității datelor și oferim strategii practice pentru a o asigura în cadrul organizației voastre.

Educație
DevTalks Cluj Winner

Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!

Vezi cine este câștigătorul voucherului 100E care a rezolvat testul nostru de matematică la DevTalks Cluj!

Afaceri
DevTalks Cluj

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Afaceri
QA analyst

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Afaceri
Laptop with data coming out

Managementul datelor – secretul reușitei în business

Educație

Guvernanța Datelor: Politici și Proceduri pentru Luarea Deciziilor și Gestionarea Datelor

În lumea de azi, bazată pe date, organizațiile trebuie să prioritizeze guvernanta eficientă a datelor pentru a asigura integritatea datelor, conformitatea și luarea de decizii fiabile.

Afaceri

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Afaceri

Analiza în Business Intelligence

O selecție a celor mai bune tehnici de analiză pentru soluții de business intelligence, utile in maximizarea valoarii organizației voastre.

Educație

Data Science – o incursiune în lumea datelor

O prezentare a contexului Data Science - roluri, algoritmi, instrumente, pipelines și procese, toate rezumate într-o imagine de ansamblu.

Educație

Sursele și consumatorii unui sistem de BI

Aflați care pot fi surse și consumatori BI și care sunt principalele capabilități ale unei soluții de Data Warehouse pentru business-ul dumneavoastră.

Educație

Scrisoare de la echipa de Project Management

O dezbatere între Managerii de Proiect despre cele două metodologii, Waterfall și Agile - care este mai bună?

Educație

Provocările testării într-o lume în schimbare

Întrucât mediul de business se schimbă foarte rapid și e posibil să descoperim că ceea ce a fost crucial ieri ar putea să nu fie atât de important

Educație

Sistemul bancar românesc în noul trend al datelor

Sistemul bancar românesc a suferit o transformare digitală consistentă în ultimii ani, în special în urma crizei COVID-19 din 2020, ce a făcut băncile să se bazeze pe telemunca angajaților

Afaceri

Hai la DevCon 2022!

Anul acesta, ne puteți găsi la DevCon 2022, între 9 și 10 noiembrie 2022, la standul nostru virtual.

Afaceri

Afla care sunt planurile noastre pentru 2023

Fiecare sfarsit de an aduce rostul unei restrospective. Astfel, Gabriel Tataru, Managing Director al Integration Data Systems, ne-a ajutat sa ne potolim curiozitatea, povestindu-ne cum s-a incheiat anul

Afaceri

Cum să îți crești performanța și profitul: cum soluțiile de Data Warehousing ajută băncile în experiența clienților

În lumea actuală bazată pe date, băncile se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a oferi clienților servicii mai rapide, mai personalizate și

Afaceri

Maximizarea succesului în afaceri: Înțelegerea componentelor cheie ale Business Intelligence

Cum ajuta componentele Business Intelligence la luarea deciziilor informate și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Afaceri

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Afaceri

Ascensiunea sistemelor interne de analiză open source

Domeniul analizei este în continuă schimbare, necesitând viteză în reacție și o gândire concentrată pe construirea de faze pilot, testare de noi funcții și analiza compatibilității cu infrastructura

Afaceri

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code