Termeni și condiții & Politica de confidențialitate

Termeni și condiții & Politica de confidențialitate

IDS include toate produsele, funcționalitățile, aplicațiile, serviciile, tehnologiile și software-urile pe care le oferim pentru a avansa misiunea IDS.

 

Politica de date – Informații pe care le colectăm

Utilizarea datelor

Colectăm informații despre modul în care utilizați produsele noastre, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vizualizați sau cu care interacționați; caracteristicile pe care le utilizați; acțiunile pe care le întreprindeți; persoanele sau conturile cu care interacționați;

 

Informații despre dispozitiv

Așa cum este descris mai jos, colectăm informații despre computerele, telefoanele, televizoarele conectate și alte dispozitive conectate la internet pe care le utilizați și care se integrează cu produsele noastre, și combinăm aceste informații între diferitele dispozitive pe care le utilizați. De exemplu, utilizăm informațiile colectate despre utilizarea produselor noastre pe telefon pentru a personaliza mai bine conținutul (inclusiv reclamele) sau caracteristicile pe care le vedeți atunci când utilizați produsele noastre pe un alt dispozitiv, cum ar fi laptopul sau tableta dvs., sau pentru a măsura dacă ați întreprins o acțiune în urma unei reclame pe care v-am arătat-o pe telefonul dvs. pe un alt dispozitiv.

 

Cum nu puteți utiliza

Nu puteți face nimic ilegal, înșelător sau fraudulos sau în scopuri ilegale sau neautorizate.

 

Nu puteți încălca (sau ajuta sau încuraja pe alții să încalce) acești termeni sau politica noastră.

 

Nu puteți face nimic pentru a interfera sau afecta funcționarea intenționată a Serviciului.

 

Nu puteți încerca să creați conturi sau să accesați sau să colectați informații în moduri neautorizate.

 

Cine este responsabil dacă se întâmplă ceva?

Vom utiliza pricepere și grijă rezonabilă în furnizarea Serviciului nostru către dumneavoastră și în menținerea unui mediu sigur, securizat și fără erori, dar nu putem garanta că Serviciul nostru va funcționa întotdeauna fără întreruperi, întârzieri sau imperfecțiuni. Cu condiția să fi acționat cu pricepere și grijă rezonabilă, nu ne asumăm responsabilitatea pentru: pierderile care nu sunt cauzate de încălcarea noastră a acestor Termeni sau în alt mod prin acțiunile noastre; pierderile care nu sunt previzibile în mod rezonabil de dumneavoastră și de noi la momentul încheierii acestor Termeni; orice conținut ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau în alt mod objectionabil postat de alții cu care puteți întâlni pe Serviciul nostru; și evenimente din afara controlului nostru rezonabil.

 

Cele de mai sus nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru deces, vătămare corporală sau reprezentare frauduloasă cauzate de neglijența noastră. De asemenea, nu elimină sau limitează răspunderea noastră pentru alte lucruri în care legea nu ne permite să facem acest lucru.

 

Informații de la parteneri

Anunțătorii, dezvoltatorii de aplicații și editorii ne pot trimite informații prin intermediul Facebook, Google, MailChimp, Altel Business Tools, inclusiv prin plug-in-urile noastre sociale (cum ar fi butonul Like), autentificarea Facebook, API-urile și SDK-urile noastre sau pixelul Facebook.

 

Acești parteneri ne furnizează informații despre activitățile dumneavoastră în afara Facebook – inclusiv informații despre dispozitivul dumneavoastră, site-urile web pe care le vizitați, achizițiile pe care le faceți, reclamele pe care le vedeți și modul în care utilizați serviciile lor – indiferent dacă aveți un cont Facebook sau sunteți autentificat pe Facebook. De exemplu, un dezvoltator de jocuri ar putea utiliza API-ul nostru pentru a ne spune ce jocuri jucați sau o afacere ne-ar putea informa despre o achiziție pe care ați făcut-o în magazinul său. Primim, de asemenea, informații despre acțiunile dumneavoastră online și offline și investițiile din partea furnizorilor de date terți care au dreptul de a ne furniza informații despre dumneavoastră.

 

Cum utilizăm aceste informații?

Utilizăm informațiile pe care le avem (în conformitate cu alegerile pe care le faceți) așa cum este descris mai jos și pentru a furniza și sprijini.

 

Furnizarea, personalizarea și îmbunătățirea serviciilor și produselor noastre.

 

Informații legate de locație.

 

Cercetare și dezvoltare de produse.

 

Conținut sponsorizat.

 

Furnizarea de măsurători, analize și alte servicii comerciale.

 

Promovarea siguranței, integrității și securității.

 

Comunicarea cu dumneavoastră.

 

Cercetare și inovare pentru binele social.

 

Partajarea cu parteneri terți.

 

Nu vindem informațiile dvs. nimănui și nu o vom face niciodată. De asemenea, impunem restricții stricte privind modul în care partenerii noștri pot utiliza și dezvălui datele pe care le furnizăm.

 

Iată tipurile de terți cu care partajăm informații:

Partenerii care utilizează serviciile noastre de analiză.

 

Anunțatori.

 

Parteneri de măsurare.

 

Furnizori și prestatori de servicii.

 

Cercetători și academicieni.

 

Aplicarea legii.

 

Cum puteți exercita drepturile conferite de GDPR?

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor, aveți dreptul de a accesa, corecta, transfera și șterge datele dvs. Aceasta include:

 

dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. în scopuri de marketing direct, pe care îl puteți exercita utilizând linkul „dezabonare” în astfel de comunicări de marketing; și

dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. atunci când efectuăm o sarcină în interes public sau urmărim interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți.

Stocăm datele până când nu mai este necesar să furnizăm serviciile noastre sau până când contul dvs. este șters – în funcție de ce se întâmplă mai întâi.

 

Cum răspundem la solicitările legale sau prevenim prejudicii?

Accesăm, păstrăm și partajăm informațiile dvs. cu autorități de reglementare, forțe de ordine sau alte entități.

 

Cum vă vom notifica cu privire la modificările aduse acestei politici?

Vă vom notifica înainte de a face modificări la această politică și vă vom permite să revizuiți politica revizuită înainte de a decide să continuați să utilizați produsele noastre.

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code