/
/
IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!
Afaceri
13.07.2023

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie. Ca furnizor principal de soluții și servicii de gestionare a datelor, suntem entuziasmați să colaborăm cu profesioniști de calibru și să ne evidențiem expertiza în conducerea transformărilor axate pe date pentru afaceri.

Este prima noastră participare fizică cu un stand la un târg expozițional de Tech, așa că suntem mândri să fim parte din acest proiect.

Prezența noastră la DevTalks 2023

Noi înțelegem importanța de a fi la vârful avansului tehnologic. În calitate de parteneri de Data Management, vom avea un stand dedicat în care participanții pot interacționa cu echipa noastră de experți, pot afla mai multe despre soluțiile noastre de gestionare a datelor și pot explora modul în care îi putem ajuta pe întreprinzători să valorifice puterea datelor lor.

Panel de Discuții: Construirea unui Data Warehouse de Succes: Prin Practică, Perfecțiunea

Suntem încântați să invităm toți participanții la DevTalks 2023 să se alăture panelului nostru de discuții cu tema „Construirea unui Data Warehouse de Succes: Prin Practică, Perfecțiunea”.

Acest eveniment va avea loc pe 21 iunie, la ora 14:50, și va explora cele mai bune practici, provocările și strategiile pentru proiectarea și implementarea unui data warehouse eficient. Nu ratați oportunitatea de a obține informații valoroase de la speakerii noștri cu experiență.

Alexandra Gergescu și Alina Giurescu vă vor prezenta informații valoroase din experiența lor de peste 15 ani în domeniul managementului de date.

Pentru a înțelege puțin mai bine despre ce este vorba, au pregătit și o introducere:

Semnificația datelor în mediile moderne de lucru nu poate fi subestimata. Din momentul în care pornește un motor auto, se inițiază o plată către un comerciant, se caută ceva online sau un client solicită un împrumut, se generează date ce trebuie gestionate eficient. De la începuturile generării datelor și până în prezent, tehnologia a evoluat și, odată cu aceasta, arhitecturile enterprise au crescut în complexitate. Drept urmare, manipularea unor volume din ce în ce mai mari de date diverse a devenit obligatorie. Datele au devenit unul dintre cele mai importante active ale unei companii, iar nevoia unui Data Warehouse a apărut indiferent de industria în care operează compania. Cu toate acestea, evoluția tehnologiei a dus la apariția de noi platforme și arhitecturi în domeniul managementului datelor. Acestea includ soluții bazate pe cloud, procesare a datelor în timp real, analiză de date în sistem self-service, lacuri de date, case de lacuri de date, rețele de date și alte tehnologii de ultimă oră. În ciuda acestor tendințe, există lucruri atemporale pe care le-am învățat din experiența noastră în implementarea depozitelor de date din ultimul deceniu. Aceste lecții vor continua să se aplice în anii următori. În această sesiune, vom explora aceste lecții învățate pe diferite dimensiuni, cum ar fi: colectarea cerințelor, metodologia de implementare (fazat vs big bang), modelul de date, integrarea datelor într-un strat agnostic de sursă, surse de date de aur, calitatea datelor și așa mai departe.

Activități și Premii Incitante

Vizitați standul nostru pentru a participa la activități interesante care își propun să testeze abilitățile și cunoștințele dumneavoastră. Am pregătit un quiz care vă va provoca gândirea logică, iar dacă treceți testul, veți fi înscris automat într-o tragere la sorți pentru a câștiga un voucher în valoare de 100€ la orice comerciant.

De asemenea,  Sloane Coffee vă va oferi doza de energie pe tot parcursul conferinței. Treceți pe la standul nostru pentru a vă bucura de o ceașcă delicioasă de cafea și pentru a discuta cum IDS Consulting vă poate ajuta afacerea să prospere în era orientată spre date.

Conectați-vă cu noi

DevTalks 2023 oferă o oportunitate unică de networking și învățare. Invităm toți participanții să se conecteze cu noi în timpul evenimentului pentru a explora modul în care soluțiile noastre de gestionare a datelor IDS Consulting pot stimula creșterea, îmbunătăți luarea deciziilor și aduce valoare organizațiilor lor.

Pentru a afla mai multe despre IDS Consulting și ofertele noastre, vizitați standul nostru din cadrul evenimentului. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la DevTalks 2023 și să pornim împreună într-o călătorie transformațională a datelor!

Stand out from the crowd!

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Mai multe articole

data strategy

Construirea unei Strategii de Date — Alinierea cu Obiectivele de Business

Aflați care sunt pașii practici pentru ca strategia dvs. de date nu este doar un plan, ci un catalizator pentru succesul în afaceri.

Afaceri
Cloud Data Management

Gestionarea Datelor în Cloud: Beneficii, Riscuri și Practici Recomandate

Acest articol explorează Gestionarea Datelor în Cloud, detaliind principalele beneficii, riscurile potențiale și practicile recomandate esențiale.

Afaceri
Data Integration

Unificarea Surselor de Date Diverse într-un Sistem Unitar

În peisajul complex de business, integrarea datelor este o necesitate strategică. Astăzi vă vom ghida prin procesul integrării datelor.

Educație
Metadata

Dezvăluind Puterea Metadatelor în Managementul Eficient al Datelor

În acest articol, vom analiza rolul crucial al metadatelor în managementul eficient al datelor, iluminând cum IDS Consulting vă poate ajuta organizația spre un viitor orientat către

Afaceri
ISO 27701 Security Techniques

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Afaceri
google cloud partner no outline

Partenerii tăi Google Cloud!

Afaceri
Data Security and Privacy

Securitatea și Confidențialitatea Datelor: Cum să Protejăm Datele

Într-o perioadă în care datele susțin operațiunile unei afaceri, asigurarea unor măsuri solide de securitate și confidențialitate a datelor este esențială. În acest articol, vom analiza strategiile pe

Afaceri
Large Datasets Seturilor de date voluminoase

Managementul seturilor de date voluminoase

Acest articol explorează strategiile și cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a seturilor de date mari, în lumea managementului de date.

Afaceri
data quality

Importanța Calității Datelor și Cum să o Asigurăm

În acest articol, explorăm importanța calității datelor și oferim strategii practice pentru a o asigura în cadrul organizației voastre.

Educație
DevTalks Cluj Winner

Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!

Vezi cine este câștigătorul voucherului 100E care a rezolvat testul nostru de matematică la DevTalks Cluj!

Afaceri
DevTalks Cluj

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Afaceri
QA analyst

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Afaceri
Laptop with data coming out

Managementul datelor – secretul reușitei în business

Educație

Guvernanța Datelor: Politici și Proceduri pentru Luarea Deciziilor și Gestionarea Datelor

În lumea de azi, bazată pe date, organizațiile trebuie să prioritizeze guvernanta eficientă a datelor pentru a asigura integritatea datelor, conformitatea și luarea de decizii fiabile.

Afaceri

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Afaceri

Analiza în Business Intelligence

O selecție a celor mai bune tehnici de analiză pentru soluții de business intelligence, utile in maximizarea valoarii organizației voastre.

Educație

Data Science – o incursiune în lumea datelor

O prezentare a contexului Data Science - roluri, algoritmi, instrumente, pipelines și procese, toate rezumate într-o imagine de ansamblu.

Educație

Sursele și consumatorii unui sistem de BI

Aflați care pot fi surse și consumatori BI și care sunt principalele capabilități ale unei soluții de Data Warehouse pentru business-ul dumneavoastră.

Educație

Scrisoare de la echipa de Project Management

O dezbatere între Managerii de Proiect despre cele două metodologii, Waterfall și Agile - care este mai bună?

Educație

Provocările testării într-o lume în schimbare

Întrucât mediul de business se schimbă foarte rapid și e posibil să descoperim că ceea ce a fost crucial ieri ar putea să nu fie atât de important

Educație

Sistemul bancar românesc în noul trend al datelor

Sistemul bancar românesc a suferit o transformare digitală consistentă în ultimii ani, în special în urma crizei COVID-19 din 2020, ce a făcut băncile să se bazeze pe telemunca angajaților

Afaceri

Hai la DevCon 2022!

Anul acesta, ne puteți găsi la DevCon 2022, între 9 și 10 noiembrie 2022, la standul nostru virtual.

Afaceri

Afla care sunt planurile noastre pentru 2023

Fiecare sfarsit de an aduce rostul unei restrospective. Astfel, Gabriel Tataru, Managing Director al Integration Data Systems, ne-a ajutat sa ne potolim curiozitatea, povestindu-ne cum s-a incheiat anul

Afaceri

Cum să îți crești performanța și profitul: cum soluțiile de Data Warehousing ajută băncile în experiența clienților

În lumea actuală bazată pe date, băncile se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a oferi clienților servicii mai rapide, mai personalizate și

Afaceri

Maximizarea succesului în afaceri: Înțelegerea componentelor cheie ale Business Intelligence

Cum ajuta componentele Business Intelligence la luarea deciziilor informate și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Afaceri

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Afaceri

Ascensiunea sistemelor interne de analiză open source

Domeniul analizei este în continuă schimbare, necesitând viteză în reacție și o gândire concentrată pe construirea de faze pilot, testare de noi funcții și analiza compatibilității cu infrastructura

Afaceri

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code