/
/
Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!
Afaceri
19.09.2023

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Introducere:

Suntem încântați să vă anunțăm că IDS Consulting este partenerul de management al datelor la DevTalks Cluj pe 27 septembrie 2023! Evenimentul are loc la Innovation Park din Cluj și promite să fie o întâlnire a entuziaștilor de tehnologie, a inovatorilor și a vizionarilor din întreaga lume.

Te introducem în lumea tehnologică:

La IDS, suntem aici pentru a te ajuta să ieși în evidență din mulțime, și asta este exact ceea ce intenționăm să facem la DevTalks. Echipa noastră de experți va fi acolo pentru a împărtăși din cunoștințe și expertiză în diferite aspecte ale gestionării datelor, de la data warehousing la analize și soluții cloud. Înțelegem pe deplin peisajul competitiv al lumii tehnologice, și suntem aici să îți oferim avantajul de care ai nevoie pentru a avea succes.

Cadouri și premii marca IDS:

Pentru a face evenimentul și mai atractiv, am pregătit unele cadouri special pentru tine. Asigură-te că vii la standul nostru pentru a pune mâna pe ceva merch marca IDS, care reflectă angajamentul nostru pentru excelența în domeniul datelor.

Energizează-ți concentrarea:

Menținerea energiei și a concentrării la cote maxime este crucială în timpul unui eveniment de genul DevTalks Cluj. De aceea am încheiat un parteneriat cu Sloane Coffee, cunoscuți pentru cafeaua lor excepțională. Vor servi unele dintre cele mai bune cafele pentru a te menține energizat și concentrat în timpul discuțiilor. Spor la cafeluță! ☕

Te așteaptă o provocare:

Ești pregătit pentru o provocare? Am pregătit un quiz captivant, creat pentru a-ți testa abilitățile logice. Vino la standul nostru, răspunde la întrebări, și dacă treci testul, vei fi automat introdus într-o tombolă pentru un voucher în valoare de 100€ la oricare retailer. Da, ai înțeles bine; logica ta poate să-ți aducă o recompensă fantastică. Nu rata această oportunitate de a-ți demonstra abilitățile! 💯

Vino să ne cunoaștem la standul IDS:

Te invităm să ne vizitezi la standul nostru la DevTalks Cluj și să începi o călătorie incredibilă alături de noi. Abia așteptăm să te cunoaștem, să împărtășim cu tine expertiza noastră în gestionarea datelor și să te ajutăm să ieși în evidență din mulțime. Fă parte din revoluția datelor! Ne vedem acolo!

Prezentarea pe scena principală:

Dar stai, mai avem încă o veste! Colegele noastre, Alina Giurescu și Alexandra Georgescu, vor urca pe scena principală la DevTalks Cluj pe 27 septembrie, începând cu ora 15:00! 🌟

În timpul prezentării lor, vor detalia subiectul “Construirea unei Data Warehouse de Succes: Practica creează Perfecțiunea.” Expertiza lor în gestionarea datelor și în data warehousing îți va oferi sfaturi extrem de valoroase pentru a-ți ridica strategiile de date la următorul nivel. Aceasta este o sesiune pe care nu vrei să o ratezi!

Curios? Iată rezumatul prezentării:

Importanța datelor în mediile moderne de lucru nu poate fi subestimată.
Din momentul în care pornește un motor auto, se inițiază o plată către un comerciant, se caută ceva online sau un client solicită un împrumut, se generează date ce trebuie gestionate eficient. De la începuturile conștientizării datelor și până în prezent, tehnologia a evoluat și, odată cu aceasta, arhitecturile enterprise au crescut în complexitate. Ca urmare, manipularea unor volume din ce în ce mai mari de date diverse a devenit obligatorie. Datele s-au transofrmat într-unul dintre cele mai importante active ale unei companii și nevoia unui Data Warehouse a apărut indiferent de industria în care operează compania. Cu toate acestea, evoluția tehnologiei a dus la apariția de noi platforme și arhitecturi în domeniul managementului datelor. Acestea includ soluții bazate pe cloud, procesare a datelor în timp real, analiză de date în sistem self-service, data lakes, data lakehouses, rețele de date și alte tehnologii de ultimă oră. În ciuda acestor tendințe, există lucruri atemporale pe care le-am învățat din experiența noastră în implementarea depozitelor de date din ultimul deceniu. Aceste lecții vor continua să se aplice în anii următori. În această sesiune, vom explora aceste lecții cheie învățate pe diferite dimensiuni, cum ar fi: colectarea cerințelor, metodologia de implementare (fazat vs big bang), modelul de date, integrarea datelor într-un strat agnostic de sursă, surse de date golden, calitatea datelor și așa mai departe.

Marchează-ți calendarul și pregătește-te să descoperi puterea datelor cu IDS Consulting la DevTalks Cluj 2023. Ne vedem acolo! 🚀📊

Distribuie pe Facebook
Trimite pe E-mail

Mai multe articole

data strategy

Construirea unei Strategii de Date — Alinierea cu Obiectivele de Business

Aflați care sunt pașii practici pentru ca strategia dvs. de date nu este doar un plan, ci un catalizator pentru succesul în afaceri.

Afaceri
Cloud Data Management

Gestionarea Datelor în Cloud: Beneficii, Riscuri și Practici Recomandate

Acest articol explorează Gestionarea Datelor în Cloud, detaliind principalele beneficii, riscurile potențiale și practicile recomandate esențiale.

Afaceri
Data Integration

Unificarea Surselor de Date Diverse într-un Sistem Unitar

În peisajul complex de business, integrarea datelor este o necesitate strategică. Astăzi vă vom ghida prin procesul integrării datelor.

Educație
Metadata

Dezvăluind Puterea Metadatelor în Managementul Eficient al Datelor

În acest articol, vom analiza rolul crucial al metadatelor în managementul eficient al datelor, iluminând cum IDS Consulting vă poate ajuta organizația spre un viitor orientat către

Afaceri
ISO 27701 Security Techniques

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Afaceri
google cloud partner no outline

Partenerii tăi Google Cloud!

Afaceri
Data Security and Privacy

Securitatea și Confidențialitatea Datelor: Cum să Protejăm Datele

Într-o perioadă în care datele susțin operațiunile unei afaceri, asigurarea unor măsuri solide de securitate și confidențialitate a datelor este esențială. În acest articol, vom analiza strategiile pe

Afaceri
Large Datasets Seturilor de date voluminoase

Managementul seturilor de date voluminoase

Acest articol explorează strategiile și cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a seturilor de date mari, în lumea managementului de date.

Afaceri
data quality

Importanța Calității Datelor și Cum să o Asigurăm

În acest articol, explorăm importanța calității datelor și oferim strategii practice pentru a o asigura în cadrul organizației voastre.

Educație
DevTalks Cluj Winner

Află cine a câștigat voucherul de 100€ de la DevTalks Cluj!

Vezi cine este câștigătorul voucherului 100E care a rezolvat testul nostru de matematică la DevTalks Cluj!

Afaceri
DevTalks Cluj

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Afaceri
QA analyst

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Afaceri
Laptop with data coming out

Managementul datelor – secretul reușitei în business

Educație

Guvernanța Datelor: Politici și Proceduri pentru Luarea Deciziilor și Gestionarea Datelor

În lumea de azi, bazată pe date, organizațiile trebuie să prioritizeze guvernanta eficientă a datelor pentru a asigura integritatea datelor, conformitatea și luarea de decizii fiabile.

Afaceri

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Afaceri

Analiza în Business Intelligence

O selecție a celor mai bune tehnici de analiză pentru soluții de business intelligence, utile in maximizarea valoarii organizației voastre.

Educație

Data Science – o incursiune în lumea datelor

O prezentare a contexului Data Science - roluri, algoritmi, instrumente, pipelines și procese, toate rezumate într-o imagine de ansamblu.

Educație

Sursele și consumatorii unui sistem de BI

Aflați care pot fi surse și consumatori BI și care sunt principalele capabilități ale unei soluții de Data Warehouse pentru business-ul dumneavoastră.

Educație

Scrisoare de la echipa de Project Management

O dezbatere între Managerii de Proiect despre cele două metodologii, Waterfall și Agile - care este mai bună?

Educație

Provocările testării într-o lume în schimbare

Întrucât mediul de business se schimbă foarte rapid și e posibil să descoperim că ceea ce a fost crucial ieri ar putea să nu fie atât de important

Educație

Sistemul bancar românesc în noul trend al datelor

Sistemul bancar românesc a suferit o transformare digitală consistentă în ultimii ani, în special în urma crizei COVID-19 din 2020, ce a făcut băncile să se bazeze pe telemunca angajaților

Afaceri

Hai la DevCon 2022!

Anul acesta, ne puteți găsi la DevCon 2022, între 9 și 10 noiembrie 2022, la standul nostru virtual.

Afaceri

Afla care sunt planurile noastre pentru 2023

Fiecare sfarsit de an aduce rostul unei restrospective. Astfel, Gabriel Tataru, Managing Director al Integration Data Systems, ne-a ajutat sa ne potolim curiozitatea, povestindu-ne cum s-a incheiat anul

Afaceri

Cum să îți crești performanța și profitul: cum soluțiile de Data Warehousing ajută băncile în experiența clienților

În lumea actuală bazată pe date, băncile se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a oferi clienților servicii mai rapide, mai personalizate și

Afaceri

Maximizarea succesului în afaceri: Înțelegerea componentelor cheie ale Business Intelligence

Cum ajuta componentele Business Intelligence la luarea deciziilor informate și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Afaceri

Atingerea excelenței, dovedită și prin certificarea ISO

Suntem certificați ISO! Numai ce am primit certificările în ISO 9001 (Managementul calității), ISO 27001 (Securitatea informațiilor) și ISO 20000-1 (Managementul serviciilor IT)!

Afaceri

Ascensiunea sistemelor interne de analiză open source

Domeniul analizei este în continuă schimbare, necesitând viteză în reacție și o gândire concentrată pe construirea de faze pilot, testare de noi funcții și analiza compatibilității cu infrastructura

Afaceri

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code