Livrăm întotdeauna.
Servicii expert de date.

Deveniți o companie bazată pe date și puneți datele în centrul tuturor deciziilor dumneavoastră.

Tehnologiile pe care le utilizăm

Soluțiile noastre

E-factura

Suntem în 2024 și vă întrebați dacă ați rezolvat problema soluției e-Factura. Nu vă faceți griji, noi vă acoperim! Cu soluția noastră, puteți gestiona cu ușurință facturile electronice și să fiți 100% în conformitate cu cerințele ANAF.

IDS Solution for E-Factura
Soluție de Raportare Statutară

Soluție de Raportare Statutară

Generați, verificați, corectați, aprobați, auditați, mențineți și păstrați fără efort datele pregătite pentru raportarea legală.

Cloud parteners

Google Partner

Faceți cunoștință cu partenerul dvs. Google Cloud! Parteneriatul nostru cu Google Cloud, o platformă globală de cloud computing, e menit să vă ajute în implementarea soluțiilor cloud. Echipa noastră experimentată și pregatită să identifice cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, este gata să vină în ajutorul vostru.

Microsoft Partner

Suntem furnizori de servicii Microsoft Cloud Solution, oferindu-ne astfel posibilitatea de a implementa servicii și soluții cloud complete, cu flexibilitate, eficiență și suport personalizat. Către orice pasionat de Microsoft, te așteptăm!

CE FACEM

De ce să lucrezi cu noi?

La subiect

Suntem cu adevărat experți în domeniul nostru – nu doar vorbe goale – ci expertiză pură și o vastă experiență.

Experți reali cu expertiză reală

Avem un palmares dovedit de lucrări în proiecte și inițiative de transformare a datelor de mare amploare, cu cele mai noi tehnologii (inginerie de date, analiză de date, știința datelor).

Axați pe valoarea comercială

Nu vindem doar pentru a vinde… vom ajunge la un acord doar dacă este potrivit și benefic pentru ambele părți. Și nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea, împingând mereu pentru cele mai bune soluții pe termen lung pentru clienții noștri.

Oamenii în prim-plan

Cel mai mare atu al companiei noastre sunt oamenii cu care lucrăm împreună. Îi punem mereu pe primul loc și suntem cunoscuți pentru dezvoltarea celor mai buni experți sau recrutarea celor mai buni experți și talente.

Acces primar la cei mai buni specialiști IT

Cultura companiei noastre este recunoscută pe piața IT din România. Aceasta ne oferă acces prioritar la specialiști și talente de mare valoare.

Moderni șI inovatori

Specialiștii noștri nu sunt doar consultanți obișnuiți care fac doar ceea ce li se cere – băieții noștri iubesc ceea ce fac și investesc pentru a rămâne la curent cu cele mai noi tehnologii.

Cifre cheie

Livrăm rezultate tangibile

Soluțiile noastre experte conduc la creștere, îmbunătățesc eficiența și asigură succesul pe termen lung al afacerii dumneavoastră. Echipa noastră este puternică și experimentată, acoperind orice rol în livrarea soluțiilor IT. Avem clienți mulțumiți în industriile bancare, de telecomunicații și retail.

Servicii

Performanța afacerii începe aici

Excelăm în furnizarea serviciilor de înaltă performanță, obținând rezultate excepționale în consultanță strategică, analiză de date, optimizare de procese și îmbunătățirea performanței afacerii.

Data Management

Testing and Quality Assurance

Application Development

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Am devenit o alegere populară în serviciile de Business Intelligence și Data Warehouse datorită muncii noastre constante și rezultatelor remarcabile.

INDUSTRII

Noi dezvoltăm doar acolo unde ne evidențiem întotdeauna prin calitate, funcționalitate unică și experiență de client de neegalat.

Proiectele întreprinse de echipa noastră în domenii precum bancar, telecomunicații și distribuție, reprezintă nu numai un succes incontestabil, ci demonstrează și abilitățile și flexibilitatea echipei de a se adapta fiecărei provocări din industrie.

Banking
 

Gestionarea datelor Soluții BI și Data Warehouse pentru orice instituție financiară Experții noștri excelență în industria bancară, oferind soluții strategice, tehnologii inovatoare și expertiză fără egal pentru o creștere și eficiență optime.

Tehnologia informației

Dezvoltarea de software pentru cerințele BE/FE Reușim să progresăm în industria IT, oferind soluții de ultimă generație, strategii transformative și expertiză fără egal pentru succesul digital.

Telecomunicații

Consultanți cu experiență în soluții de gestionare a datelor de telecomunicații Consultanții noștri excelență în industria de telecomunicații, oferind soluții de primă clasă, tehnologii avansate și cunoștințe profunde în industrie pentru o conectivitate îmbunătățită și experiențe ale clienților.

Retail
 

Soluții personalizate pentru afaceri de retail Pentru industria de retail, oferim strategii inovatoare, insights bazate pe date și soluții personalizate pentru o creștere durabilă și experiențe axate pe clienți.

Ascultă părerile colaboratorilor noștri de încredere:

 

Am găsit în echipă câțiva prieteni buni de la locurile de muncă anterioare și simt că am multe de învățat de la ei și, în plus, este foarte distractiv să lucrăm împreuna. De asemenea, apreciez foarte mult că programul de lucru este flexibil și îmi pot face treaba în timp ce am grijă și de băiatul meu de 2 ani, deoarece treaba unei mame nu se termină niciodată.

Adina Dragan
IT Consultant

 

Oamenii sunt grozavi! Managementul caută mereu să abordeze noi sectoare IT și, în consecință, cu toții ne apucăm să lucrăm la proiecte ambițioase într-o varietate de industrii, ceea ce înseamnă că este absolut imposibil să ne plictisim.

Adrian Viorel Pica
Technical Analyst

 

Lucrul cot la cot cu colegii din IDS mi-a oferit oportunitatea de a-mi livra sarcinile cu ușurință și de a satisface cerințele clienților oferind în același timp soluții personalizate!

Roxana Bostan
Data Warehouse Testing Analyst

 

Faptul că am venit în echipa IDS a fost un pas mare în cariera mea și este o plăcere să lucrez cu o echipă atât de deschisă și experimentată.

Cosmin Ficiu
DWH Test Engineer

 

Cu toții avem șansa să lucrăm în proiecte ambițioase cu oameni distractivi dar și talentați.

Catalin Balan
Data Scientist

 

Dăruirea și nivelul de angajament pe care echipa IDS o are, este greu de egalat!

Laurentiu Avramescu
Solution Architect

 

IDS este un loc grozav de muncă, cultura este deschisă, fiecărui angajat, indiferent de poziție, i se oferă șansa de a fi ascultat, întrebat despre nevoile lor și există oportunități ample disponibile pentru cei care doresc să-și construiască o carieră aici.

Rami Bayassi
Business Intelligence Analyst

Resurse

data strategy

Construirea unei Strategii de Date — Alinierea cu Obiectivele de Business

Aflați care sunt pașii practici pentru ca strategia dvs. de date nu este doar un plan, ci un catalizator pentru succesul în afaceri.

Afaceri
Cloud Data Management

Gestionarea Datelor în Cloud: Beneficii, Riscuri și Practici Recomandate

Acest articol explorează Gestionarea Datelor în Cloud, detaliind principalele beneficii, riscurile potențiale și practicile recomandate esențiale.

Afaceri
Data Integration

Unificarea Surselor de Date Diverse într-un Sistem Unitar

În peisajul complex de business, integrarea datelor este o necesitate strategică. Astăzi vă vom ghida prin procesul integrării datelor.

Educație
Metadata

Dezvăluind Puterea Metadatelor în Managementul Eficient al Datelor

În acest articol, vom analiza rolul crucial al metadatelor în managementul eficient al datelor, iluminând cum IDS Consulting vă poate ajuta organizația spre un viitor orientat către

Afaceri
ISO 27701 Security Techniques

Am obținut Certificarea ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate

Suntem mândrii să anunțăm obținerea certificării ISO/IEC 27701 Tehnici de Securitate, cea de-a patra certificare ISO din catalogul nostru.

Afaceri
google cloud partner no outline

Partenerii tăi Google Cloud!

Afaceri
Data Security and Privacy

Securitatea și Confidențialitatea Datelor: Cum să Protejăm Datele

Într-o perioadă în care datele susțin operațiunile unei afaceri, asigurarea unor măsuri solide de securitate și confidențialitate a datelor este esențială. În acest articol, vom analiza strategiile pe

Afaceri
Large Datasets Seturilor de date voluminoase

Managementul seturilor de date voluminoase

Acest articol explorează strategiile și cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a seturilor de date mari, în lumea managementului de date.

Afaceri

DE CE NOI ȘI NU COMPANIILE MARI?

Ești în căutarea unei experiențe incitante?

Vino să construim și să inovăm într-o echipă pasionată!

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code