Technologies we use

CE FACEM

De ce să lucrezi cu noi?

La subiect

Suntem cu adevărat experți în domeniul nostru – nu doar vorbe goale – ci expertiză pură și o vastă experiență.

Experți reali cu expertiză reală

Avem un palmares dovedit de lucrări în proiecte și inițiative de transformare a datelor de mare amploare, cu cele mai noi tehnologii (inginerie de date, analiză de date, știința datelor).

Axați pe valoarea comercială

Nu vindem doar pentru a vinde… vom ajunge la un acord doar dacă este potrivit și benefic pentru ambele părți. Și nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea, împingând mereu pentru cele mai bune soluții pe termen lung pentru clienții noștri.

Oamenii în prim-plan

Cel mai mare atu al companiei noastre sunt oamenii cu care lucrăm împreună. Îi punem mereu pe primul loc și suntem cunoscuți pentru dezvoltarea celor mai buni experți sau recrutarea celor mai buni experți și talente.

Acces primar la cei mai buni specialiști IT

Cultura companiei noastre este recunoscută pe piața IT din România. Aceasta ne oferă acces prioritar la specialiști și talente de mare valoare.

Moderni șI inovatori

Specialiștii noștri nu sunt doar consultanți obișnuiți care fac doar ceea ce li se cere – băieții noștri iubesc ceea ce fac și investesc pentru a rămâne la curent cu cele mai noi tehnologii.

Cifre cheie

Livrăm rezultate tangibile

Soluțiile noastre experte conduc la creștere, îmbunătățesc eficiența și asigură succesul pe termen lung al afacerii dumneavoastră. Echipa noastră este puternică și experimentată, acoperind orice rol în livrarea soluțiilor IT. Avem clienți mulțumiți în industriile bancare, de telecomunicații și retail.

Servicii

Performanța afacerii începe aici

Excelăm în furnizarea serviciilor de înaltă performanță, obținând rezultate excepționale în consultanță strategică, analiză de date, optimizare de procese și îmbunătățirea performanței afacerii.

Data Management

Testing and Quality Assurance

Application Development

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Am devenit o alegere populară în serviciile de Business Intelligence și Data Warehouse datorită muncii noastre constante și rezultatelor remarcabile.

DE CE NOI ȘI NU COMPANIILE CORPORATE

Suntem o companie foarte agilă, eficientă și modernă specializată în domeniul datelor.

IDS Consulting
Marile companii
Orientare spre afaceri
Satisfacția clientului

Întregul nostru model de afaceri și de operare are un singur obiectiv: satisfacția clienților, deoarece așa măsurăm succesul nostru. Nu credem că insistența asupra vânzărilor poate construi o relație de încredere pe termen lung – optăm întotdeauna pentru situații de câștig-câștig.
Vânzări și profit

Întregul model de afaceri al marilor companii de consultanță se bazează pe creșterea continuă și creșterea veniturilor. Toți executivii seniori sunt măsurați doar în funcție de vânzările generate și poate doar în al doilea sau al treilea rând în funcție de satisfacția clienților.
Profesionalism
Expertiză instantă

Specialiștii noștri sunt cu adevărat experți în domeniul datelor. În funcție de domeniul de interes (Data Warehouse, Analiză de date, Data Science, etc.), suntem capabili să atribuim oamenii potriviți cu abilitățile și experiența potrivite.
Expertiză întârziată

Independent de domeniu, veți primi întotdeauna ca răspuns prezentări sofisticate, dar doar câțiva dintre experții din acele proiecte vor fi disponibili pentru dumneavoastră – așa că cum puteți beneficia de aceste experiențe? Consultanții lor sunt repartizați în proiectul care are nevoie în momentul respectiv. Uneori date, alteori altceva – este suficient?
Valoare
Experiență reală

Niciun showcase sofisticat, doar valoare reală și experiență. Adevărata expertiză a specialiștilor devotați care și-au ales acest domeniu de date pe baza dorinței lor – noi și oamenii noștri investim pentru a fi în pas cu cele mai noi tehnologii și tendințe.
Fără acoperire reală

Prezentări sofisticate, fără acoperire reală. Experți parțiali la un preț destul de ridicat. Focusul principal al oricărei tranzacții și comunicări: vânzări, venituri și profit.
Costuri
Accesibile

Prețuri accesibile pentru experți de top și un angajament total pentru satisfacția clienților ca prioritate absolută nr. 1.
Cele mai mari

Fiind unul dintre mulții clienți – prioritatea este întotdeauna pentru peștele cel mai mare.

INDUSTRII

Noi dezvoltăm doar acolo unde ne evidențiem întotdeauna prin calitate, funcționalitate unică și experiență de client de neegalat.

Proiectele întreprinse de echipa noastră în domenii precum bancar, telecomunicații și distribuție, reprezintă nu numai un succes incontestabil, ci demonstrează și abilitățile și flexibilitatea echipei de a se adapta fiecărei provocări din industrie.

Banking

Gestionarea datelor Soluții BI și Data Warehouse pentru orice instituție financiară Experții noștri excelență în industria bancară, oferind soluții strategice, tehnologii inovatoare și expertiză fără egal pentru o creștere și eficiență optime.

Tehnologia informației

Dezvoltarea de software pentru cerințele BE/FE Reușim să progresăm în industria IT, oferind soluții de ultimă generație, strategii transformative și expertiză fără egal pentru succesul digital.

Telecomunicații

Consultanți cu experiență în soluții de gestionare a datelor de telecomunicații Consultanții noștri excelență în industria de telecomunicații, oferind soluții de primă clasă, tehnologii avansate și cunoștințe profunde în industrie pentru o conectivitate îmbunătățită și experiențe ale clienților.

Retail

Soluții personalizate pentru afaceri de retail Pentru industria de retail, oferim strategii inovatoare, insights bazate pe date și soluții personalizate pentru o creștere durabilă și experiențe axate pe clienți.

Ascultă părerile colaboratorilor noștri de încredere:

 

Am găsit în echipă câțiva prieteni buni de la locurile de muncă anterioare și simt că am multe de învățat de la ei și, în plus, este foarte distractiv să lucrăm împreuna. De asemenea, apreciez foarte mult că programul de lucru este flexibil și îmi pot face treaba în timp ce am grijă și de băiatul meu de 2 ani, deoarece treaba unei mame nu se termină niciodată.

Adina Dragan
IT Consultant

 

Oamenii sunt grozavi! Managementul caută mereu să abordeze noi sectoare IT și, în consecință, cu toții ne apucăm să lucrăm la proiecte ambițioase într-o varietate de industrii, ceea ce înseamnă că este absolut imposibil să ne plictisim.

Adrian Viorel Pica
Technical Analyst

 

Lucrul cot la cot cu colegii din IDS mi-a oferit oportunitatea de a-mi livra sarcinile cu ușurință și de a satisface cerințele clienților oferind în același timp soluții personalizate!

Roxana Bostan
Data Warehouse Testing Analyst

 

Faptul că am venit în echipa IDS a fost un pas mare în cariera mea și este o plăcere să lucrez cu o echipă atât de deschisă și experimentată.

Cosmin Ficiu
DWH Test Engineer

 

Cu toții avem șansa să lucrăm în proiecte ambițioase cu oameni distractivi dar și talentați.

Catalin Balan
Data Scientist

 

Dăruirea și nivelul de angajament pe care echipa IDS o are, este greu de egalat!

Laurentiu Avramescu
Solution Architect

 

IDS este un loc grozav de muncă, cultura este deschisă, fiecărui angajat, indiferent de poziție, i se oferă șansa de a fi ascultat, întrebat despre nevoile lor și există oportunități ample disponibile pentru cei care doresc să-și construiască o carieră aici.

Rami Bayassi
Business Intelligence Analyst

Resurse

DevTalks Cluj

Ieși în evidență la DevTalks Cluj 2023!

Afaceri
QA analyst

Hai să ne cunoști echipa – fă cunoștință cu Ionel Ene, our QA Analyst

Afaceri
Laptop with data coming out

Managementul datelor – secretul reușitei în business

Educație

Guvernanța Datelor: Politici și Proceduri pentru Luarea Deciziilor și Gestionarea Datelor

În lumea de azi, bazată pe date, organizațiile trebuie să prioritizeze guvernanta eficientă a datelor pentru a asigura integritatea datelor, conformitatea și luarea de decizii fiabile.

Afaceri

IDS Consulting: Ne vedem la DevTalks 2023!

IDS Consulting este încântată să anunțe participarea noastră ca Data Management partners la DevTalks 2023, una dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie din industrie.

Afaceri

Analiza în Business Intelligence

O selecție a celor mai bune tehnici de analiză pentru soluții de business intelligence, utile in maximizarea valoarii organizației voastre.

Educație

Data Science – o incursiune în lumea datelor

O prezentare a contexului Data Science - roluri, algoritmi, instrumente, pipelines și procese, toate rezumate într-o imagine de ansamblu.

Educație

Sursele și consumatorii unui sistem de BI

Aflați care pot fi surse și consumatori BI și care sunt principalele capabilități ale unei soluții de Data Warehouse pentru business-ul dumneavoastră.

Educație

DE CE NOI ȘI NU COMPANIILE MARI?

Ești în căutarea unei experiențe incitante?

Vino să construim și să inovăm într-o echipă pasionată!

Data Management

Testing and Quality Assurance

Business Processes Management

Cloud Engineering

Program and Project Management

IT Operations

Technologies and Tool Stack

Scan the code